2013. július 6., szombat

Egzotična masaža

U potraži ste za novitetima u vašoj vezi? Pokušajte da uvođenjem masaže u vaše aktivnosti sa partnerom probudite čula i provedete nezaboravne trenutke uživanja.
Senzualna masaža podstiče ljubavnike da budu darežljivi jedni prema drugima i istraže delove tela koje obično zanemaruju tokom seksualnog odnosa.
Napravite prostor za masažu - Udoban krevet savršen je za vođenje ljubavi, ali masaža zahteva nešto tvrđu podlogu koja je ravna i stabilna. Za maksimalnu udonost, neka vaš partner postavi jastuk ispod vrata i kolena.
Odabrane arome za potpun ugođaj - Odabir aromatičnog ulja upotpuniće opuštajući osećaj. Izaberte aromu koja je poznata kao afrodizijak poput čokolade ili cimeta a možete odabrati i partnerov omiljeni miris.
Dobre vibracije - Kako bi masaža bila uspešna potrebno je da se potpuno opustite, čemu će doprineti zamračena prostorija, tiha muzika u pozadini.
Odaberite glavno mesto - Ukoliko nemate vremena da izmasirate partnera duž celog tela, fokusirajte se na samo jedan deo. Mesto gde se sakuplja stres obično ima takozvane "čvoriće" te se blagim masiranjem fokusirajte na njihovo "razbijanje". Neka vaši pokreti variraju najpre od laganih, bržih, do potpuno jakih da bi ste na kraju završili sporim.
Ovladajte osnovnim pokretima masaže:
 - Laganim kružnim pokretima ruke započnite masažu.
 - Spojite prste i svu snagu prebacite na njih vršeći pritisak na željeni deo tela. Palac ostavite po strani, a potom kružnim pokretima masirajte predele na koje ste prethodno izvršili kompresiju.
 - Jači pritisak dozvoljen je na predelima kao što su bicespsi, zadnjica i butine. Ovde možete korsiti ceo dlan tokom masiranja.
 - Za manje oblasti kao što su ramena, tabani, dlanovi, primenjuje se masaža vrhovima prstiju.
Fokusirajte se na reakcije partnera - Tokom masaže morate sarađivati sa partenrom i osluškivati njegove reakcije. Kvalitet dodira je važniji od same tehnike. Neka vam partenr tokom masaže govori koji pokreti mu najviše prijaju. Čar masaže i jeste u tome da ste fokusirani na fizički kontakt, stoga osluškujte parterove reakcije i uživajte jedno u drugome.

1 megjegyzés:

  1. Uvijek su me posebno zanimale egzotične masaže pa mi tako i ova izgleda super zanimljivom ali i ugodnom

    VálaszTörlés