2013. május 28., kedd

Ako ovo probate, bolji seks je garantovan

Seks vam je postao monoton, nezanimljiv i dosadan. Probajte ove jednostavne trikove i začinite strasti.
Nova veza je uvek uzbudljiva, posebno kada je seks u pitanju. Ali pokušajte nove stvari s partnerom s kojim ste već dugo u vezi, s kojim se volite i razumete. Predstavljamo vam savete, koje prenosimo s portala "Shine", kako da začinite seks s dugogodišnjim partnerom.
IMAJTE AFERU
Dogovorite zajednički izlazak za koji ćete se oboje pripremiti i doći odvojeno. Pretvarajte se da imate aferu. Možda vam se čini suludo, ali nikada nećete znati kako ovakva igra može biti uzbudljiva i seksi dok ne pokušate.
IGRAJTE ULOGU U KREVETU
Prerušavanj je uvek dobar način da se začini seks - bez da imate aferu. Možete biti doktor, pacijent, profesor, vojnik. Nebo je granica za vašu maštu.
PONAŠAJTE SE KAO TINEJDŽERI
Ponekad priuštite sebi taj luksuz i ponašajte se kao dvoje zaljubljenih klinaca. Držite se za ruke. Posetite mesta koja ste obilazili kad ste se tek zaljubili.
PRAKTIKUJTE IMPULSIVAN SEKSemojte se dogovarati za seksi uveče. Budite sirovi, impulsivni i strastveni. Iznenadite partnera, zaskočite ga i obavite seks neplanirano, brzinski, žestoko.
UVEDITE SEKSI IGRAČKE
Upoznajte se s novim seksi pomagalima. Kupite lubrikante, seksi igračke, sve što može podstaći vaša čula.
SUZDRŽAVAJTE SE OD SEKSA
Ako znate da možete da imate seks kad god poželite, seks će izgubiti šarm. Izbegavajte seks i dogovorite se s partnerom da ćete ga praktikovati posle noćnog izlaska. Ovo bi moglo da bude vrlo uzbudljivo.
SENZUALNA MASAŽA
Skinite se goli i izmasirajte jedno drugo bez da se fokusirate na seks. Prstima polako prelazite preko tela i erogenih zona.
SNIMITE KUĆNI VIDEO
Snimite zajednički seksi video. Snimak izbrišite posle seksa ukoliko se bojite da bi jednog dana mogla završiti u distribuciji.
KORISTITE OGLEDALA
Postavite ih tako da vidite ključne tačke dok vodite ljubav.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése