2013. május 20., hétfő

Seks fantazije

Posle sve češćih pojava video - snimaka seksa na javnom mestu, postavlja se pitanje koliko je ispunjenje pojedinih fantazija zaista vredno kasnijih posledica?
Jedan zanimljiv i očigledno snalažljiv mladi par iz Kalifornije imao je seksualni odnos na krovu svog fakulteta.
Neki bi pomislili da to nije ništa čudno, seks na javnom mestu, već viđeno i to mnogo puta. Vođenje ljubavi u obrazovnim ustanovama prati duga tradicija. Mesta za to ima na pretek i studenti imaju odnose u profesorskim kabinetima, dvoranama za predavanje, nadstrešnicama, hodnicim...
Problem je što je ovaj konkretan par imao odnose pred gomilom ljudi, neki svedoci kažu da ih je bilo na stotine. I to je trajalo, prilično dugo. A bile su prisutne i kamere, razume se.
U tome je stvar: Ovi golupčići su očigledno znali šta rade i bili su zadovoljni što je ih ceo svet gleda. Seks na javnim mestima je vrlo popularna fantazija među ljudima. Eksperti nas uglavnom savetuju da podelimo fantazije sa svojim partnerom i sprovedemo ih u delo jer je to zdravo za naš seksualni život. Međutim, to je ovaj par i uradio i sada je u velikim problemima.

Nameće se pitanje da li je vruć seks vredan tolikih muka? Jeste, ako pri tom uključite zdrav razum, ali problem je što u fantazijama nema mnogo mesta za racionalno razmišljanje. Poenta maštanja je da pobegnete, oslobodite se, eksperimentišete.
Onaj par se tad sigurno dobro zabavljao, ali sada im u svakom slučaju nije lako. Fakultet ih je suspendovao, slike će preplaviti internet, a možda će ih i njihova deca za 15 godina pronaći surfujući netom.
Sve seksualne fantazije odlično izgledaju na papiru, ali u realnosti je mnogo drugačije a to nije nešto kroz šta želite da prolazite.
Ovakvih slučajeva ima mnogo; svi parovi žele da probaju nešto što nikada nisu, nešto što će podgrejati strast, ubrzati adrenalin.
Krajem prošle godine par iz Austrije je imao seks u metrou naočigled putnika koji ih nisu prekidali već su povadili telefone i snimali taj "intimni" čin, a video zapis je preplavio Jutjub.
Kod nas je čuvena Elizabeta M. postala prava zvezda jer je imala odnos na parkingu ispred Arene. Tada joj je to verovatno izgledalo kao dobra ideja. Sada se krije u nekom selu od očiju javnosti i sigurno ne biste bili u njenoj koži.
Dve stvari o kojima parovi najčešće fantaziraju su seks u troje i seks na javnom mestu. O ovom poslednjem smo upravo pisali. A i kod prve fantazije postoji verovatnoća da ćete, posle noći natopljene alkoholom koju ste proveli sa devojkom i njenom super seksi drugaricom, ujutro osećati ljubomoru, kajanje i ozlojeđenost. I pitati se: Da li je vredelo?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése