2013. május 19., vasárnap

Da li ste fizički spremni za "Lotosov cvet"?

Za zaljubljene i romantične...

Ova poza je savršena za zaljubljene jer ste okrenuti jedno drugom lice u lice, postoji kontakt očima i mogućnost za duge i strasne poljupce, maženje, zagrljaje... OK, nije baš idealna poza za seks u rano jutro i za buđenje, ali je namenjenja svima koji žele da gledaju jedno u drugo, ali i da jasno vide sve što se dešava. To može još dodatno da poveća uzbuđenje među partnerima.

Varijacije na zadatu temu

Kada je reč o varijantama ove poze, jednostavno možete promeniti ugao penetracije, savijanjem tela ka nazad i prenosom težine na ruke. Žena može da bude iznad partnera u čučnju, a tako će imati i veću kontrolu nad situacijom.
Što se tiče zahtevnosti i fizičke spremnosti, poza “Lotosov cvet” odgovara svima. Daleko od toga da je to poza za lenjivce u seksu, ali ona ne zahteva nikakav preteran fizički napor, sem kad su noge u pitanju, jer pomoću njih se pokrećete u bržem ili sporijem ritmu. I ruke trpe izvesno opterećenje kada se nalazite u onoj varijanti ove poze gde ste leđima savijeni ka nazad, a oslanjate se na ruke.

Zadovoljstvo za Nju

Sa ženske tačke gledišta, ova poza nudi sjajan potencijal za vrhunac. Stimulacija klitorisa, trljanjem o partnera je idealna jer žene na ovaj način mogu da kontrolišu orgazam i odlože ga na no vreme ili ga ubrzaju. A s obzirom da su ruke muškarca slobodne i mogu da istražuju, on može lako da stimuliše njene grudi, klitoris i mazi je.

Zadovoljstvo za Njega

Zbog slabijeg intenziteta pokreta, muškarci ovu pozu smatraju smirujućom i u njoj mogu da izdrže mnogo duže. Poza “Lotosov cvet” se čak može i preporučiti muškarcima koji imaju problem sa preuranjenom ejakulacijom. Sa druge strane, ona baš i nije pravi izbor za muškarce koji pate od erektilne disfunkcije, jer im je potrebno mnogo više stimulacije kako bi njihov penis ostao u erekciji.

I u trudnoći...

Trudnoća je idealno vreme da isprobate ovu pozu, što zbog nežnosti sa kojom se izvodi, što zbog komfora koji pruža. S obzirom da oba partnera sede, ova poza se čak preporučuje ženama u drugom tromesečju trudnoće.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése