2013. május 20., hétfő

Seks o kakvom sanja

Muškarci nisu baš uvijek jednostavna bića (nije da želimo tvrditi kako su u potpunosti lišeni svake osobnosti), iako ih, sve u svemu, u nekim stvarima i nije pretjerano teško zadovoljiti. Pokušali smo pronaći savjete seksologa, koji su kroz višegodišnje profesionalno iskustvo došli do saznanja kakav se seks muškarcima najviše sviđa.
- Stoji činjenica da će ga brzinski seks usrećiti. No, nije pravilo. Vaš dragi, također, voli katkad, za promjenu, i u krevetu. Ipak, najsigurniji ventil za oslobađanje pritiska je svakako nezaobilazni 'seks s nogu', na umivaoniku, radnom stolu ili iza paravana u trgovini. SAVJET: Ako se ne uspijete u tako kratkom vremenu dovoljno navlažiti, koristite lubrikante!
- Oralni finish za njega je najveći mogući dokaz ljubavi koji mu možemo pružiti. Topit će se od užitka dok budete usnama i jezikom spretno mazili njegove najosjetljivije dijelove. Zadržite li ga u ustima dok svršava, bit ćete vječna gospodarica njegove duše i tijela. SAVJET: Ako ne želite progutati ejakulat, diskretno ga ispljunite u papirnatu maramicu.
Možete produljiti igru tako što ćete dopustiti da tekućina kapa po njegovom trbuhu, a zatim je razmazati vršcima prstiju pokazujući koliko vam je to užitak.
- Fetiši mogu biti vrlo podsticajni. Svako od nas ima svoje skrovite maštarije. Otkrijte šta će vašeg partnera dovesti do ludila. Možda su to vrtoglavo visoke potpetice od čijih mu se dodira neće dizati samo kosa na glavi? Možda će to biti hladni crni lak u kombinaciji s vrelim, svijetlim tenom koji će izazvati fantazije o pokornosti ili o čvrsto pritegnutim okovima, od kojih će se zglobovima šaka i stopala širiti slatka bol. SAVJET: Ako ste oboje znatiželjni i još neiskusni, stavite svoju smjelost i njegove seksulane potencijale  i znatiželju na kušnju i isprobavajte različite 'seksi igračkice' kojim ćete se opskrbljivati u seksi shopu.
-  A tergo će učiniti da se osjeti muškarcem do srži: praiskonski, animalno. Za mnoge će muškarce još primamljivije biti analno sjedinjenje. Ako to za vas ipak ne dolazi u obzir, dopustite mu da se stimulira stješnjenjem vašom guzom. I ova će ga seksi varijanta sigurno zadovoljiti. SAVJET: Nećete požaliti kleknete li ispred njega, bilo da ste mu okrenuti licem ili leđima.
Ipak, ne činite nikad ništa što vama osobno ne odgovara ili vam stvara nelagodu. U takvim situacijama vaš odabranik mora vježbati

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése