2013. május 28., kedd

Niste u vezi već u seks-kombinaciji

Ukoliko se s partnerom čujete samo u kasnim večernjim satima, ne izlazite zajedno i vreme provodite uglavnom u sobi, između vas postoji samo fizička privlačnost.
Mnogo je veza koje se svode isključivo na seks, što je nekome prihvatljivo, ali ima i onih koji su zbunjeni jer to nije ono što su zamislili.
Važno je da znate da prepoznate kada ste s nekom osobom ušli u vezu, a kada vas za nju vezuje isključivo seks i fizička privlačnost. Na internet sajtu allwomenstalk.com istaknuto je nekoliko znakova koji će vam pomoći da razrešite sve svoje sumnje.
Viđate se samo seksa radi
Ovo je jedan od proverenih znakova, jer svaki put kad se vidite, to je zbog seksa. Mnogi muškarci i žene imaju takvu vezu smatrajući da je to prava stvar, a zapravo nije, jer je reč samo o seksu.
Druženje isključivo uveče
On ili ona pozovu kasno uveče pitajući da li mogu da dođu do vas ili vas pozovu kod sebe. Mnogi u ovakvim situacijama misle kako je onaj drugi prezauzet, ali to nije istina. Viđate se uveče jer je reč samo o seksu.
Ne pojavljujete se zajedno u javnosti
Boravak kod kuće je lepo provedeno vreme, ali samo ponekad. Postoji divan svet i izvan spavaće sobe, a ukoliko je vi ne napuštate sa svojim partnerom, definitivno niste u vezi - reč je samo o seksu.
Ne razgovarate o porodici
Zapitajte se koliko zapravo znate o osobi s kojom vam je odlično u krevetu. Ako ne raspolažete nekim važnijim informacijama o njenom životu, to je verovatno zato što vas za nju veže samo seks.
Šaljete samo seks-poruke
Često se čujete sa osobom s kojom imate seks, ali sve poruke i mejlovi koje razmenjujete na kraju se uglavnom svode na razgovor o vašim zajedničkim „igricama“ i dogovorima kada ćete ponovo imati seks. Možda zato što je to jedino važno između vas dvoje.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése