2013. május 20., hétfő

Seks u kolima… i drugim skučenim mestima

Isprobajte prednosti malog prostora! Garantujemo da će vam se dopasti...
Seks u avionskom toaletu na 10.000 metara verovatno svima zvuči privlačno, ali ko je još to zaista probao? Približnije realnosti, ali sa sličnom dozom uzbuđenja, deluje i seks u kolima na nekom skrivenom (ili manje skrivenom) mestu. Kada već razmišljamo na ovaj način, ima tu još skučenih opcija koje će naterati vas i vešeg dragog da se naročito jako pripijete jedno uz drugo
Auto
Ovo mesto kombinuje moram-da-te-imam-odmah osećaj, sa uzbuđenujem koje pruža mogućnost da budete uhvaćeni u sred akcije.
Najbolja seks poza
Rodeo u njegovom krilu
Pređite na zadnje sedište radi veće udobnosti i da ne biste morailli da brinete o slučajnom podizanju ručne kočnice u sred eksplozije strasti. Ako automobil ima kožna sedišta, postavite nešto preko (može da posluži i njegova majica, na primer) da se ne biste zalepili za sedište.
Šator
Seks u šatori je nešto najpribližnije vođenju ljubavi u prirodi, a da pri tom ne morate da brinete o komarcima i drugim nezgodnim insektima.
Najbolja seks poza
Takozvana kašika, lezite na bok jedno do drugog
Ako se blizu vas nalazi drugi šator, moraćete da budete diskretni, zato stišajte zvuke svog uzbuđenja. Ali, neka vas to ne brine – tihi seks može biti ekstra senzualan.
Lift
Samo za one koji su dovoljno hrabri za ovo skandalozno seks mesto!
Najbolja seks poza
„Požudno podignuta noga“, napredna varijanta stajaće poze, savršena za seks boginje koje ne prezaju ni od čega. Naslonite se na zid lifta i podignite jednu nogu na njegovo rame.
Pokušajte ovo u nekom starijem liftu koji se kreće sporo ili tamo gde znate da ga stanari ne koriste peviše često.
Tuš
Jer ponekad recept za fantastičan seks ne može da uspe ako ne dodate vodu.
Najbolja seks poza
Stojeći dok je on iza vas
Ako mislite da bi voda mogla da spere vašu prirodnu vlažnost tamo dole, neka vam pri ruci bude lubrikant na bazi silikona. Ili jednostavno usmerite tuš tako da mlaz ne ide direktno na vaše intimne delove. Bonus prednost ovog mesta je i ogledalo, koje će vam omogućiti da uživate u pogledu na ovu vlažnu divlju akciju.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése