2013. május 20., hétfő

Šta donja frizura govori o vlasnici?

Friziranje intimnog dela jedan je od pokazatelja karaktera vlasnice: otvorene i pomalo divlje žene biraju jednu vrstu frizure, a one mirnije drugu. Otkrijte šta frizura "tamo dole" govori o ženi.
Obična depilacija
U pitanju je depilaciji dlačica koje vire ispod gaćica bikinija. Dakle, depilira se minimalno područje i zbog toga se zove obična bikini depilacija.
Šta otkriva: Ti ste dobra devojčica koja ne želi da se odrekne prirodne lepote. Skromna si ne želiš da privlačiš pažnju radikalnim ponašanjem.
Francuska depilacija
Vrlo je slična običnoj, ali zahvata nešto više dlačica na preponama.
Šta otkriva: Ovoj depilaciji pribegavaju žene koje ne žele da budu obične. One su moralne, delimično čedne, ali sa pomalo nevaljalim stavom. Žena koja bira francusku depilaciju voli promene.
Strip depilacija
Ovo je vrlo popularna depilacija u sklopu koje se uklanjaju sve dlačice izuzev tanke crtice koja ostaje. Muškarcima se posebno sviđa takva depilacija - i na pogled i na dodir.
Šta otkriva: Ona je pustolovna, otvorena i komunikativna. Spremna je na svakakve ludosti, ali nikada ne pređe granicu.
Brazilska depilacija
Poslednjih godina najpopularnija depilacija. Brazilka podrazumeva skidanje svih dlačica.
Šta otkriva: Slobodne i neopterećene žene biraju ovaj model. One znaju da su seksi, dive se svome telu, a to očekuju i od drugih. Nesputane su u svakom smislu.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése