2013. május 19., vasárnap

Kada muškarac postaje papučar?

Kako uglađenost, razumijevanje, dijeljenje komplimenata dovede do suprotnog učinka da sretnicu zapravo odbije? Kao i sa svim drugim i s kavalirstvo treba imati mjeru. Za ilustraciju nudimo primjere.
Ako vas previše zanima, vi nećete zanimati nju
Žene nisu bića s drugog planeta, funkcioniraju jednako kao i vi. Igranje ledenog kralja je kriva strategija, ako želite znati sve o njoj možete ispasti psihopat nađite mjeru. Jasno da vas zanima kada je i ne budete stalno ispitivali ona će sama pričati o sebi. Ne fokusirajte se samo na njen oh-tako-zanimljiv život, jer ćete sami ispasti ne zanimljivi papučari. U vezi zbog njenih interesa kavaliri ne odustaju od svojih, nego i dalje rade ono što vole.

Kada poštovanje postane dosadno
Jasno, poštovanje je važan dio svakog zdravog odnosa i ne govorimo da ga ne treba biti. Ali možete ga izražavati na krivom području. Trebate poštovati njeno mišljenje, osjećaje, posao, prijatelje itd. U krevetu naravno poštujte njene želje, potrebe i eventualne strahove. Ostavit ćete je bez daha ukoliko budete znali dozirati to svoje poštovanje. Papučar će tražiti potvrdu za svaki sljedeći korak i stalo će ispitivati odgovara li ti ovo ili ono. Kavalir će svojoj ženi poljubiti ruku baciti na postelju ili stisnuti uza zid i pokazati samosvijest, da zna što radi.
Inflacija komplimenata

Istina je da žene vole komplimente ali i tu treba imati pravu mjeru. Kada zavodite ženu ne smije ih biti previše jer ćete izgubiti njeno poštovanje, kako da vas ozbiljno shvati kada joj stalno komplimentirate. Ako bi vam trebali reći točan broj komplimenata po spoju neka to bude 3. Papučar svojoj dragoj više puta na dan kaže isti kompliment što na kraju gubi vrijednost izrečenih riječi. Kavalir daje manje komplimenata ali u pravom trenutku - kada se njegova draga uredi, recimo - unikatne i iskrene, ponekad spontane i neočekivane.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése