2013. május 19., vasárnap

Čari i muke seksa sa velikim penisom

Kada je u pitanju svet penisa uobičajeno je mišljenje da je veće bolje. Recimo da je uglavnom tako. Koja žena ne voli dobro trenje sa velikim penisom? Mada čak i najposvećenije kraljice veličine se ponekad nađu u situaciji da im je preveliki penis bukvalno jedan zalogaj previše.
Dakle, šta momak da uradi kada ima veliki penis? Avaj, za razliku od grudi, ne postoji jednostavan način da se on smanji ili uveća. Ali postoje stvari koje čovek sa velikim penisom može da uradi kako bi seks bio prijatniji za ženu.
KAKO DA IMATE SEKS SA VELIKIM PENISOM:
Koristite dosta lubrikanata: Čak iako je žena prilično vlažna, lubrikant će biti njen najbolji prijatelj u ovoj situaciji, jer će smanjiti trenje. Možete ga koristiti u predigri, pošto joj ga trljate o njenu vlažnu i klizavu stvar. Izbegavajte lubrikante na bazi ulja, jer oni prouzrokuju gljivične infekcije. Umesto toga, držite se onih na bazi vode ili na bazi silikona, koji se takođe mogu koristiti uz kondome.
Četiri najčešća pitanja o orgazmu
Izbegavajte analni seks i dogi pozu: Analni kanal nije toliko elastičan kao vagina. Vagina je spremna da prima u sebe (penis) i da izbacuje (bebe), tako da je spremnija i da se širi. Analni kanal, međutim, nije stvoren za takve aktivnosti. Nije obavezno, ali analni seks natprosečnim penisom će da izazove kod većine žena bol, ako ne i ekstremnu nelagodnost. Kučeća poza omogućava ekstra duboke penetracije, tako da je bolja za muškarce sa manjim alatkama. Momak sa velikim penisom može poprilično da povredi partnerku u ovoj pozi.

Držite se misionarske poze, žena odozgo ili sa strane: Klasična misionarska poza je dobra jer drži pod kontrolom preteranu penetraciju u vašu partnerku. Iako se smatra ultra dosadnom to je dobitna kombinacija za obe strane u ovim okolnostima. Tokom poze kada je žene na vama, ona može da kontroliše koliko duboko ćete prodreti u nju, a za vas je dobra jer ćete imati savršen pogled na njeno seksi telo. Seks postrance je savršen za veće penise, jer ni jedan od partnera neće biti u mogućnosti da u potpunosti oseti potisak. Ograničen obim pokreta je i dalje prilično seksi, a takođe ćete biti u mogućnosti da doživite vrhunac u isto vreme.
Deset razloga zašto muškarci žele seks sa trudnicom
Uzmite je polako: Podrazumeva se da kada imate veliki penis, ne treba da se bacakate naokolo kao bik u radnji s porcelanom. Spor i ujednačen ritam vas vodi do pobede u ovoj trci. Uđite u nju pažljivo i polako idite do intenzivnije penetracije i trenja, tako da je ne uhvatite nespremnu za vašu gigantsku alatku.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése