2013. május 20., hétfő

Pet načina kako seksom podići partnerov... ego

Nijedan muškarac neće biti sretan ako mu nakon seksa kažete da je bilo dobro. On želi čuti da je bilo odlično, božanstveno i savršeno. A s povrijeđenim muškim egom nije lako. Neki čak zbog srednje ocjene svojih vještina među plahtama mogu ići toliko daleko da počinju odbijati seks! Na svu sreću s nekoliko rečenica možete vrlo lako podignuti muški ponos
O seksu morate razgovarati sa svojim partnerom te mu otkriti svoje želje, ali i dati komplimente
U tom slučaju najbolje je odustati od verbalnog nagovaranja i uvjeravanja da ste se krivo izrazili, već ga prvom prilikom u to uvjerite tamo gdje je problem i počeo - u krevetu. Slijedite li slijedećih pet savjeta, vaš muškarac opet će se osjećati poput kralja u svom kraljevstvu.
1. Inicirajte seks
Što češće inicirate seks, to će on više vjerovati da zaista uživate biti intimni s njime.

2. Glasajte se tijekom seksa
Oslobodite se i naučite vokalizirati užitak. Slušajući vas kako stenjete neće samo pozitivno utjecati na partnerov ego, nego ćete i vi više uživati. Bit će vam žao što ste do sada bili tihi kao miš u krevetu...
3. Budite iskrena, ali nježna
Ako s partnerom ne možete iskreno razgovarati o seksu, vaš seksualni život osuđen je na propast. Kako on ne bi imao osjećaj da svu krivicu svaljujete na njega, fokusiratje se na vlastite potrebe, a ne na njegovu preranu ejakulaciju.
4. Dajte mu pozitivne, konstruktivne primjedbe i prijedloge
Neki od poticaja koji bi on volio čuti sigurno su: volim kad mi to radiš; voljela bih to opet probati, jako me uzbudilo; znaš što najviše volim da mi radiš u krevetu; znaš što sam oduvijek željela probati?
5. Mudro birajte riječi i intonaciju
Slijedeći put kad nekome želite reći da je bio dobar u krevetu, izrazite se onako kako biste se osjećali da ste upravo osvojili vrh svijeta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése